Společnost FINEP CZ vám pomůže s bydlením v Praze

Společnost FINEP CZ vám pomůže s bydlením v Praze

Datum publikace článku: 24. 03. 2017

Uvažujete o koupi bytu? Chcete si pořídit v Praze rodinným dům? Nebo jen hledáte zajímavý pozemek? Obraťte se na společnost FINEP CZ, která již 18 let patří mezi nejaktivnější developery na českém trhu. Mají za sebou celou řadu úspěšně realizovaných projektů pro rezidenční i komerční užití.

Nové byty na Praze 8 v Karlíně

Projekt U Sluncové v Karlíně je dokonalou adresou, je místem, kde si cestou do práce koupíte svou kávu a snídani a cestou zpět v pohodě nakoupíte to, co potřebujete. Karlín je i místem kultury a řady letních koncertů, stačí si jen vybrat. Komorní městský rezidenční projekt U Sluncové nabízí intimitu místa, kde i samotná osobní doprava je na poměry evropského velkoměsta minimální.

Byty na Praze 6 U Šárky

Rezidence U Šárky je nově vznikající projekt v jedné z nejžádanějších městských částí. Krásná příroda, ikonické bydlení, nespočet míst ke sportovnímu i kulturnímu vyžití - díky tomu všemu se Praha 6 vepsala do vědomí mnoha Pražanů. Projekt spojuje kvalitu moderního městského bydlení s pocitem volnosti a nespočtem možností. Svobodu volby nabízí i možnost výběru mezi osobním a družstevním vlastnictvím. Jako jeden z prvních developerských projektů vůbec nabídne bydlení v unikátně zalesněném prostoru, který tak přirozeně naváže na malebné údolí přírodního parku Divoká Šárka.

<< Zobrazit všechny aktuality